Jag tror att vi inspireras av olika saker lite beroende på hur vi mår. Vi läser bloggar med de filter vi bär med oss just för tillfället och allt det där varierar så himla mycket beroende på dag. En persons bravader eller liv kan vara det härligaste att läsa om ena dagen för att kännas jobbigt att ens titta på en helt annan dag.

Just nu inspireras jag av ett gäng människor som jag gärna vill lyfta här. Jag känner dem inte så väldigt mycket mer än att de ger mig tillfälle att blicka in i deras liv lite nu och då. Sådant är fint. Sådant är sociala medier när det är som bäst.

Alex fjälltur för några veckor sedan inspirerade massor. Ni kanske tror att jag inte bangar för något för egen del men det här med flerdagarslöpning verkar lite knepigt tycker jag. Men när jag läste om deras fjälltur tänkte jag att de enda gränser som finns är de man själv målar upp.

Sara Öhman på Instagram och särskilt de bilderna från när hon med kompis sprang Hälsingleden, komplett med lunchmackor i löparryggsäcken och allt. Sara verkar vara lite av en superwoman som gör grej på grej på grej och alltid fullt med energi men det i sig inspirerar mig just nu – lusten att alltid vilja upptäcka. Och så springa lite.

Jeanna är en av de klokaste människorna i mina flöden och vi har setts cirka en halv gång och det där skulle jag gärna vilja ändra på om jag fick chansen. Jag läser alltid hennes blogg som är full med det där som kallas livet och det är fint både när det är svårt, trassligt, mycket, ärligt, härligt och alldeles alldeles fantastiskt. Dessutom har hon nätets mest smittande leende.

Berätta vem du inspireras mest av just nu – och varför? Det vore så himlans härligt att läsa om!

[insert]www.traningsgladje.se[/insert]

0