Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vitamin Manager

Jag fick ett paket häromdagen – det var alldeles platt pressutskick och kom därför i den vanliga brevlådan. Jag noterade avsändaren Vitamin Manager och i paketet låg piller i portionspåsar. ”Sara Rönne – du är unik”, stod det på påsarna som var lika många som det är dagar på en månad.

I varje liten påse låg det ett piller för omega 3, ett piller för zink, ett multivitaminpiller och ett cranvital – unikt skräddarsytt för mig utifrån Vitamin Managers gissning.

Kosttillskott är i sig ingen nyhet men Vitamin Manager sätter en kul twist på det: en mix av vitaminer utifrån vad just jag behöver. – Och det som jag gillar allra mest: portionsförpackningar. Bra för mig som reser mycket, som spenderar 2 dagar här och 4 dagar där. Som har köpt ett gäng burkar och försökt göra liknande lösningar själv med fryspåsar men med blandat resultat.

Vitamin Manager är en prenumerationstjänst och bakom företaget står triathleten och marathonlöparen Jojje Borssén som efter många år på Runner’s World nu gått över till att göra annat.

Vitamin manager www.traningsgladje.se Vitamin manager www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Tove

  Miljöaspekten är något som faktiskt är till vår fördel. Låt mig förklara

  a) Oavsett vad du köper för kapslar eller tabletter är det oftast i burk eller blisterförpackningar. En normal burk (exempelvis Apoteksgruppens Magnesium, 100 tabletter) väger tom 28 gram. Den är tillverkad i hårdplast. En månadsförbrukning av våra dagsförpackningar, 112 tabletter och kapslar, väger 17 gram tillverkad av tunn brännbar plastfilm.

  b) Vi producerar ”on demand” när din order kommer in. Vi ställer alltså inte 100 burkar på hyllan i väntan på att någon ska köpa dem eller passera sitt bäst före datum.

  c) Vi jobbar inte med några grossister, återförsäljare eller andra handlare än vår egen sajt – vitaminmanager.com vilket innebär färre transporter.

  d) Vår kartong är wellpapp och sorteras som vanligt.

  Tack för kommentarer och engagemang.

  Jojje Borssén
  VD, Vitamin Manager

  Jojje Borssén 2015-07-16 21:44:55 http://www.vitaminmanager.com
  Svara
 • Tina: har inte gjort en beställning, det var ett pressutskick 🙂

  Tove: dosetter är bra! finns det några snygga du kan tipsa om? det är ju en bra affärsidé faktiskt!

  Nina: haha ja det får vi! har du tips på snygg dosett?

  Lisa: jag har gjort blodanalyser förut, men inte denna gång. detta var ett pressutskick så jag har inte beställt något. tycker dock att dagsdosgrejen var bra överlag – för jag glömmer när jag ska plocka ur burk!

  Sara 2015-07-12 18:06:13
  Svara
 • Ställer mig även jag skeptisk till detta. Har du gjort ett blodanalysvärde då så att företaget kunnat utröna att just du skulle vara i behov av just dessa vitaminer/mineraler? Dessutom är förpackningarna skrämmande lika de apodosrullar jag ger till mina patienter som är i behov av läkemedel. Bättre käka vanlig mat Sara (utan att komma med pekpinnar säger jag detta).

  Lisa 2015-07-12 17:51:50
  Svara
 • Haha, håller med Tina! Men ni bloggare får ju så mycket skumt i brevlådan 😉
  Däremot är jag petig med miljön och de där små plastpåsarna. Alltså. Mitt tips till dig är att skaffa en sån där pensionärsdosett istället i så fall. Visserligen också gjord i plast men…

  Nina L 2015-07-12 11:12:49
  Svara
 • Hur tänker du kring miljöaspekten av detta? Det finns ju ganska enkla dosetter i plast som man kan återanvända där man stoppar i piller för alla dagar i veckan i förväg. Ganska billigt på apoteket. Plasten känns som onödigt slöseri med plast…

  Tove 2015-07-12 10:25:05
  Svara
 • Det är säkert bra, men det lät lite läskigt. Damp det bara ner i brevlådan skulle jag aldrig våga äta dem

  – Du speciella människa är utvald att äta dessa piller? Men jag antar att du haft en kontakt med företaget innan och kanske gjort en beställning.

  Tina 2015-07-12 09:36:31
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger