Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skärså

Saker jag gjort sedan sist, förutom att publicera en film? Det är en hel massa! Besiktigat min bil svintidigt en morgon, till exempel – och stressats lite av att den gått 250 mil över servicerekommendationen. Och så har jag friröntgat min hund för att få ett obligatoriskt ok på friska och hela höfter, men precis fått ett samtal om att vi måste göra om allting eftersom det blev tekniskt fel på bilderna så de är inte officiellt godkända.

Jag har jobbat jättemycket med nya och befintliga uppdrag. Till exempel har jag fått äran att producera en podcast och första avsnittet gjordes i tisdags. Jag har firat min mamma som fyllt år med en härlig kväll i skärgården. Vi har druckit vin till sen kväll och sedan gått upp några timmar för tidigt för att grädda kalljäst bröd på morgonen och svänga ihop en gräddig tårta till frukost. Sedan körde jag 80 mil ovanpå det. Jag har haft ett himla kul möte med en tjej som startar upp typ världens roligaste företag. Jag har suttit jättelänge i bilkö i Stockholm och svurit lite över det och genast längtat till bergen, skogen och havet. Och jobbat lite mer.

Men, nu är det helg och den är extra lång för på måndag checkar vi in på spa. Innan dess blir det fest och backintervaller.

Födelsedagskvällen som jag nämnde spenderades i Skärså i skärgården utanför Söderhamn. Ungefär hur fint som helst. Vi åt på Albertina och jag valde räkbakelse till förrätt, lax till varmrätt och chokladtårta till efterrätt. Solen sken och det mesta var sådär allmänt härligt!

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se Skärså www.traningsgladje.se

Skärså www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] Träningsglädje om Skärså Jag spratt nästan till när jag såg att Sara Rönne aka Träningsglädje hade skrivit ett inlägg om Skärså, det lilla fiskeläget som min farmor är född och uppvuxen i. Sedan min farmor gick bort i höstas har jag längtat lite extra dit, trots att jag bara varit där en gång tidigare som sjuåring. Saras bilder spädde verkligen på längtan och jag hoppas innerligt att vi kan åka dit i sommar. […]

  Fem läsvärda blogginlägg - StinaStina 2015-07-15 07:07:41 http://tillvaron.se/stina/fem-lasvarda-blogginlagg
  Svara
 • Jaha, ok. Då är det ju (ännu) mer frustrerande…. 🙁

  Rund är också en form! 2015-07-11 10:52:58 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Rund: vi såg allt på bilderna och det ser ok ut men det blev fel med märkningen efteråt och de är inte officiellt godkända… :/

  Katrin: ja det är fint – SVERIGE ÄR FINT! och – tack!!

  Sara 2015-07-10 23:17:59
  Svara
 • Dina bilder fick mig att längta till kusten, såg otroligt härligt ut. Grattis till podcastjobbet, spännande!

  Katrin 2015-07-10 22:22:31 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Ser helt fantastiskt ut!!
  Men trist att röntgenbilderna inte blev bra. Men det är ju (såklart) värt att göra om dem och veta att allt är ok. 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-07-10 18:59:12 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Stina: åh! det är så himla fint där!! så idylliskt!!

  Sara 2015-07-10 16:21:47
  Svara
 • Men åh, Skärså! Min älskade farmor var född och uppvuxen där. Jag har varit där en gång som barn men sedan min farmor gick bort förra året har känt en enorm dragning till att besöka Skärså igen och har planerat att göra det i sommar och också äta på Albertina. Så himla kul att se, nu längtar jag ännu mer!

  Stina - Tillvaron.se 2015-07-10 16:12:48 http://Tillvaron.se/Stina
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger