Saker jag gjort sedan sist, förutom att publicera en film? Det är en hel massa! Besiktigat min bil svintidigt en morgon, till exempel – och stressats lite av att den gått 250 mil över servicerekommendationen. Och så har jag friröntgat min hund för att få ett obligatoriskt ok på friska och hela höfter, men precis fått ett samtal om att vi måste göra om allting eftersom det blev tekniskt fel på bilderna så de är inte officiellt godkända.

Jag har jobbat jättemycket med nya och befintliga uppdrag. Till exempel har jag fått äran att producera en podcast och första avsnittet gjordes i tisdags. Jag har firat min mamma som fyllt år med en härlig kväll i skärgården. Vi har druckit vin till sen kväll och sedan gått upp några timmar för tidigt för att grädda kalljäst bröd på morgonen och svänga ihop en gräddig tårta till frukost. Sedan körde jag 80 mil ovanpå det. Jag har haft ett himla kul möte med en tjej som startar upp typ världens roligaste företag. Jag har suttit jättelänge i bilkö i Stockholm och svurit lite över det och genast längtat till bergen, skogen och havet. Och jobbat lite mer.

Men, nu är det helg och den är extra lång för på måndag checkar vi in på spa. Innan dess blir det fest och backintervaller.

Födelsedagskvällen som jag nämnde spenderades i Skärså i skärgården utanför Söderhamn. Ungefär hur fint som helst. Vi åt på Albertina och jag valde räkbakelse till förrätt, lax till varmrätt och chokladtårta till efterrätt. Solen sken och det mesta var sådär allmänt härligt!

[insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Skärså www.traningsgladje.se[/insert]

0