Den här helgen har jag spenderat till stor del på Stockholm Outdoor på Djurgården för Åres räkning. På en stor gräsplan kunde man cykla i pumptracken, dricka kokkaffe, låna en stand up paddle board och vinna grymma Åreresor. Vi hade till och med fjällväder; alltså sådant som växlar snabbt och bjuder på strålande sol i ena sekunden och några regndroppar i nästa.

Men jag har också hunnit med annat. Eftersom jag gjort så mycket så känns det som en hel evighet sedan jag parkerade bilen längst ner på gatan mot Rålambshovsparken och gick upp med min väska till lägenheten.

Jag har träffat en hel drös med trevligt folk som jag tidigare bara mailats med. Jag har hängt supermycket på Pascal på Norrtullsgatan 4. Jag har sprungit ett obligatoriskt varv runt Kungsholmen. Jag har dansat zumba och druckit drinkar på Piren. Jag har ätit middag på Nosh & Chow och fortsatt med drinkar på Godot. Jag har upptäckt Paradiset. Jag har promenerat ett varv runt Lilla Essingen med Sveriges okrönta ultradrottning. Och så har jag hängt hemma hos vänner – samma vänner som väntade på mig i min trappuppgång i går. Otroligt fina vänner.

Nu har jag några dagars halvsemester och ska spendera dagarna med att cykla och springa och pussa på min hund. Jag ska upp till Hälsingland en sväng innan jag hämtar upp min sambo och åker ner mot Halmstad mot slutet av veckan.

[insert]Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Stockholm Outdoor www.traningsgladje.se[/insert]

0