Vi har precis lämnat Halmstad och kör norrut; först mot Stockholm eftersom min sambo har hela dagen full med löpcoachning. Jag ska passa på att tokjobba ikapp allt jag inte hunnit med under veckans tre första dagar, och imorgon åker vi vidare upp mot Hälsingland för midsommar.

Jag gissar att vädret blir ungefär som midsommar förra året. Blir det regnigare blir det fler omgångar av Alfapet – blir det soligare blir det längre löppass. Oavsett vilket så vill jag få till ett gäng intervaller, äta tårta, frossa i jordgubbar och mysa med den här sötnöten.

Efter midsommar åker jag vidare till Åre och titta till sommaren. Just nu är det otroligt häftigt eftersom det är fullt med snö på toppen och full barmark i byn. När kabinbanan i Åre öppnar för sommarsäsongen imorgon så kommer skidor att vara tillåtet. Det betyder att det går att cykla och åka skidor på samma berg – samtidigt.

Midsommar kickar igång den mesta av sommaren i Åre, oavsett om det handlar om alla tävlingar som går av stapeln där uppe – eller om man vill dricka världens godaste kaffe i världsklassbyn. Här är förresten mina bästa sommartips i Åre.

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

0