Sent igår efter det att min sambo löpcoachat ett fotbollsgäng utanför Stockholm rullade vi söderut. Kvällskvisten var vacker och när vi tog en bensinpaus vid Brahehus strax före midnatt så var horisonten gyllene trots nattmörkret. Långtradarnas tysta muller var det enda som hördes och när vi närmade oss Nissastigen körde vi igenom moln av rullande dimma.

Idag är det cabväder här i Halmstad och vi vaknade tidigt för att putsa Minin gnistrande – den ska lånas ut som studentekipage. Och vi ska på studentfirande hela eftermiddagen och kvällen!

Löparskorna ligger nerpackade i väskan och det kommer bli både en och två och tre rundor i helgen. Dessutom fylls lägenheten med mitt filmcrew på söndag kväll. Några dagar nästa vecka är vi i produktionsmode och denna gång blir det extra spännande!

Men, jag ska såklart hinna äta glass hos Riccardos också. Och doppa tårna i havet. Och springa strandskog. Och åka till min allra bästa strand. Och köpa nybakat.

[insert]halmstad[/insert]

0