Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En dag på stranden – Nulltjärn

Efter gårdagens fantastiska löpning till Pyramiderna planerade jag in en söndag då jag raklång skulle ligga i solen. Jag packade in hund och kaffetermos och nybakad bulle från Grädda och åkte till Nulltjärn i Vålådalen; en strand jag ännu inte varit till men som jag ska vara en av de bästa stränderna i Åre.

Parkeringen vid ledcentralen i Vålådalen var fullproppad med bilar men vid Nulltjärn, bara ca 4 km längre bort, var det rätt så tomt. Sandstranden vid Nulltjärn är generös och det går att hitta ställen för sig själv i sandsluttningarna mellan barrträden.

Det var strax över 20 grader i luften och oklar vattentemperatur när jag och Hazel hittade en egen bit av strandremsan och slog oss ner; hon med leksak och jag med iPhone för att lyssna på pod.

Att ha en sandstrand under fötterna och blicka ut över kristallklart vatten och lite längre bort snötäckta fjäll ovan knallgrön skog är så smått bisarrt men en helt fantastisk vy. Därför satt vi där länge, länge och bara njöt av solsken och vattenskvalp. Jag vadade ut en bit i vattnet men det blev inget dopp den här gången.

Nu när jag kommit hem kan jag knappt räkna fräknarna i ansiktet; sommaren sätter sig där den ska rätt så direkt. Från gårdagen har jag ett förmodligen långvarigt minne i form av solskensranden från mina tights.

Här är förresten fler stränder i Åre:

> Stranden vid Ottsjön som är riktigt långgrund

> Stranden vid Helgesjön med magisk utsikt över Åreskutans baksida

Nulltjärn www.traningsgladje.se Nulltjärn www.traningsgladje.se Nulltjärn www.traningsgladje.se Nulltjärn www.traningsgladje.se Nulltjärn www.traningsgladje.se Nulltjärn www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger