Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mot midsommar

Vi har precis lämnat Halmstad och kör norrut; först mot Stockholm eftersom min sambo har hela dagen full med löpcoachning. Jag ska passa på att tokjobba ikapp allt jag inte hunnit med under veckans tre första dagar, och imorgon åker vi vidare upp mot Hälsingland för midsommar.

Jag gissar att vädret blir ungefär som midsommar förra året. Blir det regnigare blir det fler omgångar av Alfapet – blir det soligare blir det längre löppass. Oavsett vilket så vill jag få till ett gäng intervaller, äta tårta, frossa i jordgubbar och mysa med den här sötnöten.

Efter midsommar åker jag vidare till Åre och titta till sommaren. Just nu är det otroligt häftigt eftersom det är fullt med snö på toppen och full barmark i byn. När kabinbanan i Åre öppnar för sommarsäsongen imorgon så kommer skidor att vara tillåtet. Det betyder att det går att cykla och åka skidor på samma berg – samtidigt.

Midsommar kickar igång den mesta av sommaren i Åre, oavsett om det handlar om alla tävlingar som går av stapeln där uppe – eller om man vill dricka världens godaste kaffe i världsklassbyn. Här är förresten mina bästa sommartips i Åre.

Sara Halmstad www.traningsgladje.se Sara Halmstad www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig