Den bästa stranden i Ottsjö ligger inte alls i Ottsjö. Den ligger på andra sidan Ottsjön. Men man kan lika gärna parkera i Ottsjö och gå över sjön till sandstränderna; mitt på sjön finns nämligen ett ridvad. Just den här grejen står på min önskelista när det blir sommar; vattnet är just nu för kallt för annat än hundbad.

Jag tog med mig Pernilla och så åkte vi med kaffetermos och vattenmelon till Ottsjöns sandstrand. Precis där Vålådalsvägen går över en bro kan man parkera och gå en kort bit till stranden. Här finns grillplats och bänkar och allt hade varit frid och fröjd om det nu inte var så att jag glömt muggarna till termosen!

Solen sken och kvällen var ljum med undantag för fjällbrisen. På fjälltopparna ligger ännu snön och i Åre är det många som fortfarande åker baksidan. Ni som ska göra topptur på Workout Åre i helgen kommer få pulsa i mer snö än vanligt känns det som. Himla vackert är det i alla fall!

[insert]Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se[/insert]

0