Jag är i Stockholm och har ätit frukost på Mellqvists och ska snart springa iväg på kompisdejt igen. Jag kom hit sent igår kväll och det är ljuvligt att närma sig tullarna och köra genom stan en sen torsdagskväll när gatorna lugnat ner sig.

De senaste dagarna har jag roat mig åt nätshopping. Av tre plagg så blev ett köp bra; en ljuvlig klänning från Jumperfabriken som jag egentligen inte vet när jag ska ha  men som hänger så himla fint i min garderob.

Min garderob är överlag sådan; full med fina kläder som använts rätt så sällan. Istället är det mina vanliga slit- och slängplagg jag har på mig mest. När jag ”nystartar” så är det ofta de fina kläderna jag drömmer om; de som är lyxiga i materialet och som håller tvätt efter tvätt. Jag glömmer att min garderob är full av dem, eftersom plaggen ligger längst in.

Vad gör jag åt det? Alltså, hur lär jag mig att anstränga mig mer? Gäller för övrigt också smink!

[insert]träningsglädje sara ombre nyc williamsburg bridge[/insert]

0