Hemligheten till att leva maximalt? Jag tycker att det handlar om att både ha förmåga att leva i nuet och njuta av framtiden. I min värld är jag här och nu; men också redan framme i maj. Jag kommer snart att vara på resande fot och är tillbaka i Åre i maj. Maj liksom! Då snackar vi nästan sommar!

Sommaren har sedan några veckor smugit sig in i mitt medvetande och jag har filat lite på en bucket list. Sådant som jag vill göra extra mycket av; som gör mig glad och som skapar minnen.

Låna den om du vill! Jag ska skriva ut den och sätta i min almanacka! Tusen tack till min vän @johanixon för design!

Kanske finns det vissa punkter på listan som du längtar efter lite särskilt? Eller finns det saker som du längtar efter och verkligen vill göra, men som jag inte ens har med?

[insert]summer bucket[/insert]

 

0