Min sambo – snabba fötter – sprang Boston Marathon igår på en stabil tid trots toktejpad vad (snyggt med rosa dock!).

Här, här och här var jag med – men inte i år. Jag känner mig fortfarande lite reseutbränd (ja, det är en sjukt löjlig i-landsissue) men har istället fått flitiga rapporter från min snabba hälft som först var i LA och snart är på väg till NYC innan vi ses hemma i Stockholm på torsdag. Sedan beger han sig mot Portugal och lite löpcoachande. Om du är sugen på en springhelg ska du spana in det här i Falkenberg i höst!

Här är ett gäng bilder från LA som jag tjuvat från honom. Om jag hade varit med hade vi också styrt upp ett gäng juicebarer och lite annan kul mat (många hälsotrender har sitt ursprung i LA med omnejd) men han hängde mest i muscle gym tydligen…

[insert]LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert]LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert][insert] LA snabbafotter[/insert]

0