Vid varje besök i Halmstad är en löptur längs Prins Bertils stig ut mot Tylösand ett måste. Eftersom solen strålade så var det längs havet som jag spenderade dagen.

Det är 12-13 km från slottet i Halmstad till Tylösand men vill man kan man också springa resterande 5 km till Möllegård och äta glass på Riccardos. Det gjorde inte vi. Jag köpte mig en Magnum istället när vi tog bussen tillbaks till stan.

Det var fullt med folk på Prins Bertils stig idag; löpare och cyklister och de som bara var ute för det fina vädrets skull. Här och var satt folk och grillade och hade picknick och på flera ställen stod fiskare en bit ut i vattnet och provade lyckan.

Det var soligt men bitigt ute, och jag kommer springa i tunn underställströja tills det blir i alla fall runt 12-15 grader ute. Bästa kombon är tunn underställströja och tunn löparjacka tycker jag. Dessutom hade jag på mig solglasögon idag; det räddar ögonen när solen gnistrar i havet.

[insert]halmstad tylösand bliz[/insert][insert] halmstad tylösand[/insert] Glasögon // Bliz Eyewear. Jacka // Craft focus hood jacket. Tights // Craft Delta compression.

0