Så har två dygn i Stockholm passerat och det har gått så himla snabbt som vanligt. Jag har haft på minuten-schema eftersom jag alltid ligger back på saker jag vill göra och människor jag vill träffa men som jag aldrig riktigt hinner. Det får vara så. Jag lär mig konstant att för varje minut jag ger till något annat måste jag ge en minut till mig själv.

Lördagen spenderades hos mina föräldrar med födelsedagsfirande; här är några bilder från den kvällen. Sorben och de små cheesecakesen i portionsförpackningar från Picard är en hit för den som ska anordna något liknande och inte riktigt hinner hela vägen.

Jag valde bubblet och om det ska vara från Champagne så är Moët min favorit!

 

[insert]sthlm 04[/insert][insert] sthlm 01[/insert][insert]sthlm 03[/insert][insert] sthlm 02[/insert][insert]sthlm 05[/insert]

 

0