Det här med att göra knipövningar pratas det mycket om i mammakretsar, men det är ett råd som alla kvinnor bör ta till sig. Yogaläraren Karin Björkegren Jones vet hur viktigt det är med en stark bäckenbotten; dels för att förhindra urinläckage (det vi aldrig pratar om men som väldigt många kvinnor upplever). Här pratar Karin om knipträning och visar hur man ska tänka i ett samarbete med Tena.

Knipträning är otroligt enkelt bara man tar sig tiden. Eftersom det inte handlar om rörelser som syns på utsidan kan du göra dina knipövningar var som helst; på bussen eller tunnelbanan, på styrelsemötet, vid kaffeautomaten eller i kön på ICA.

Tagga en bild på din instagram från ett oväntat knipställe med en kort motivering varför du tycker det är viktigt att vi släpper allt tabu och börjar prata om det här med att knipa för bättre kvinnohälsa. Använd taggarna #underlivetLBT och #knipmedträningsglädje

Mest kreativ bild vinner en outfit från Filippa K Soft (värde 1500 kr) och en ytterligare person vinner Karin Björkegren Jones bok “knip för bättre hälsa”. Tävla före 4 maj kl 23.59!

[insert]tena lights[/insert] Lights by Tena ser ut som ett helt vanligt trosskydd men är gjort för de små dropparna som kommer när man ibland brister ut i gapskratt, hostar till eller som kan komma under löprundan.

**Detta blogginlägg är ett samarbete med Tena**

0