Jag kom över ett recept på chocolate hazelnut tarte som var både vegan, paleo och raw (om man är lite varsam). Jag brukar inte bry mig om att testa recept som kräver mer än minsta möjliga förberedelse; men dessa var snygga och jag hade dessutom alla ingredienser hemma. Såhär i efterhand kan jag också intyga att de var enkla att göra även om det tog lite tid att greja med formarna.

Receptet kommer härifrån och efter att ha förätit mig på grejer med dadlar i under mina tidigare år med rawgrejer så gillar jag sådant som inte innehåller dadlar allra bäst. Pajskalen i detta recept är gjort på hasselnötsmjöl, kokosolja, lönnsirap och kakao medan den härliga tryffelliknande fyllningen är gjord på kokosolja, kokosmjölk, lönnsirap och kakao. Lite same, same men ändå så olika.

Här är förresten två andra fabulöst goda grejer att prova:

Snickersrutor

Peanut butter cups

[insert]paleo hazelnut chocolate tarte 02[/insert][insert]paleo hazelnut chocolate tarte 03[/insert][insert] paleo hazelnut chocolate tarte 01[/insert]

0