Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Knip för bättre hälsa

Det här med att göra knipövningar pratas det mycket om i mammakretsar, men det är ett råd som alla kvinnor bör ta till sig. Yogaläraren Karin Björkegren Jones vet hur viktigt det är med en stark bäckenbotten; dels för att förhindra urinläckage (det vi aldrig pratar om men som väldigt många kvinnor upplever). Här pratar Karin om knipträning och visar hur man ska tänka i ett samarbete med Tena.

Knipträning är otroligt enkelt bara man tar sig tiden. Eftersom det inte handlar om rörelser som syns på utsidan kan du göra dina knipövningar var som helst; på bussen eller tunnelbanan, på styrelsemötet, vid kaffeautomaten eller i kön på ICA.

Tagga en bild på din instagram från ett oväntat knipställe med en kort motivering varför du tycker det är viktigt att vi släpper allt tabu och börjar prata om det här med att knipa för bättre kvinnohälsa. Använd taggarna #underlivetLBT och #knipmedträningsglädje

Mest kreativ bild vinner en outfit från Filippa K Soft (värde 1500 kr) och en ytterligare person vinner Karin Björkegren Jones bok ”knip för bättre hälsa”. Tävla före 4 maj kl 23.59!

tena lights Lights by Tena ser ut som ett helt vanligt trosskydd men är gjort för de små dropparna som kommer när man ibland brister ut i gapskratt, hostar till eller som kan komma under löprundan.

**Detta blogginlägg är ett samarbete med Tena**

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ja kniiiiip är inte att underskatta. Själv har jag alltid träningsbyxor i färger som inte avslöjar ett oönskat likage. Händer ofta vid hårda löppass, brant nedför i fart är hopplöst.

    Mia 2015-04-27 16:28:08
    Svara
  • I Belgien får nyförlösta kvinnor knipa under övervakning av en sjukgymnast! Jättebra men ganska annorlunda jämfört med vad vi är vana vid i alla fall.

    Kari 2015-04-27 11:53:37 http://forskojsskull.se
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Man
Marcus Schuterman
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Man
Johan Hurtig