Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördagskväll

Så har två dygn i Stockholm passerat och det har gått så himla snabbt som vanligt. Jag har haft på minuten-schema eftersom jag alltid ligger back på saker jag vill göra och människor jag vill träffa men som jag aldrig riktigt hinner. Det får vara så. Jag lär mig konstant att för varje minut jag ger till något annat måste jag ge en minut till mig själv.

Lördagen spenderades hos mina föräldrar med födelsedagsfirande; här är några bilder från den kvällen. Sorben och de små cheesecakesen i portionsförpackningar från Picard är en hit för den som ska anordna något liknande och inte riktigt hinner hela vägen.

Jag valde bubblet och om det ska vara från Champagne så är Moët min favorit!

 

sthlm 04 sthlm 01sthlm 03 sthlm 02sthlm 05

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Marcus Schuterman
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Linn Eklund
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell
Man
Kevin Triguero
Man
Viktor Frisk
Man
Philip Conradsson