Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fjällromantik

Mellan allt jobbande tog jag och Linda dryga timmens skidåkning som paus på lunchrasten. Hon hade fjällromantiska drömmar om hur det skulle vara, men det blev nog inte riktigt så. För egen del var det rätt många dagar sedan jag åkte alpint, så det var härligt att komma ut igen. Man är nästan ensam i backarna och har i princip hela berget för sig själv. Aprillyx!

Nere i byn är det vår och på Draklanda kan jag ibland stanna till och kolla på skärmflygsfolket som övar och har sig. Snart har isen släppt på riktigt också, och redan nu springer Hazel i vattnet och hämtar pinnar.

Jag grämer mig lite över att skidsäsongen är över, och jag också i år inte åkt riktigt lika mycket som jag tänkt mig. Men det får vara som det är.

lalinda 02lalinda 03åre björnenåre draklanda skysporthazel draklanda

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Oj, här hade jag mycket att läsa ikapp! Så härliga bilder. Har definitivt också romantiska drömmar kring det men tycker inte alls att det är så härligt att åka skidor som jag vill. Eller i en superlång och inte så brant backe är det härligt men inte annars ;(

  Sandra 2015-04-19 15:36:10 http://atilio.blogg.se
  Svara
 • Camilla: roligt att höra! 🙂

  Sara 2015-04-16 21:37:14
  Svara
 • Japp! Lovar att säga hej nästa gång. Måste tacka dig för alla bra Åretips, vi betar av några nya varje gång. I dag testade vi Kretsloppshuset på vägen hem. Så ljuvligt ställe. 🙂 Tror även att det var du som ”lurade oss” både till Ullådalen och till Fröå Gruva/kvarn vid några tidigare besök i Åre.

  Camillas dagar 2015-04-16 21:13:10 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Rund är också en form: haha ja jag med!

  Tina: åh vad härligt att höra!

  Camilla: längd är härligt, mer sånt!

  Annika: YES

  Kari: livet är tufft, eller nåt. haha,

  Camilla: åh, small world!!! du skulle sagt hej!

  Sara 2015-04-16 09:08:19
  Svara
 • Jag mötte er precis då jag var klar i går och ni skulle börja, nere vid första lilla liften i Björnen. Så härliga slalomdagar nu, vi vill inte åka hem i dag!
  Ha en fin dag!

  Camilla 2015-04-16 07:20:40 http://www.camillasdagar.blogspot.com
  Svara
 • Så känner jag efter varje säsong – för lite skidor, för lite bad, för lite svampplockning, för lite lukta-på-syrenerna. Fast jag tänker att det är bättre så än tvärtom, tänk vad tråkigt att tycka att man åkt för mycket skidor.

  Kari 2015-04-15 22:07:05 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Snart fotar du mig inflygandes på ARENAN!!!

  Annika - strongday.se 2015-04-15 21:50:36 http://strongday.se
  Svara
 • jag har inte heller åkt så mycket som jag tänkt, det blev lite mer längd istället.
  Men ser fram emot vår och sommar nu

  Camilla 2015-04-15 21:26:24 http://www.camillatranar.com
  Svara
 • Du ska iaf ha stor cred för all inspiration som har gjort att jag åkt mer skidor än någonsin tidigare 🙂

  Lite sorgligt att säsongen är på upphällningen, men jag är såå nöjd att jag faktiskt uppfyllt mitt mål ; att lära mig skejta. Kram till dig

  Tina 2015-04-15 21:22:00
  Svara
 • Fina Hazel! Mina hundar badar mer än gärna så snart isen släppt. Jag väntar lääääänge än…. 😀

  Med din beskrivning av sommaren i förra inlägget, ser jag fram emot värmen. (Go figure)… 😉

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-04-15 20:48:57 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind