Det vimlar med träningsglädje på flera olika håll just nu. Typ här:

1. Haffa snygga träningstidningen Träna när du har möjlighet. Tidningen, som är kompistidning till Utemagasinet, ger dig massor med barmarksinspo inför stundande sommarsäsong. Dessutom har har jag skrivit en krönika med rubriken “fjällen lär mig om livet”. Jag är oerhört tacksam för förtroendet att göra en uppföljare på den krönika som jag skrev till förra numret av Träna.

2. Jag är ambassadör för Intersport och tipsar om vinteräventyr i mindre format på deras sajt. Klicka in här och läs! Där inne finns också en insiderintervju med Charlotte Kalla efter hennes guldmedalj på VM.

3. Ni kan lyssna på mig under vad jag tror är Sveriges största träningskonvent: Workout Åre. Jag är med som presentatör!

Bonustips: jag medverkar också i podcasten Better Bloggers! Leta upp den i din podcastapp och lyssna på mig och många andra bloggare.

[insert]träna utemagasinet sara rönne[/insert]

0