Jag åkte ned mot Stockholm i hemlighet i torsdags kväll – för att överraska Annika på sin möhippa i lördags. Tidigt på morgonen smög vi in med buller och bång och sedan blev det en lång dag med en massa roligt!

Men det här med att smyga med grejer när man har en stark digital närvaro; fy fabian vad svårt alltså! Jag vågade inte skriva en enda grej på Facebook eftersom ens fysiska plats lätt kan röjas; och på insta postade jag bara gamla bilder. Svårast är nog snapchat eftersom den är så här-och-nu-betonad.

Möhippan var himlans trevlig men jag somnade dödstrött redan innan midnatt. Imorse åkte jag ut mot Nacka för att träffa den här tjejen över en frukost och där blev jag kvar i några timmar innan häng med sambon, ett fotouppdrag i eftermiddagssolen och så slutligen middag på Rolfs med bubbel. När man inte träffar sin sambo (läs: sämbo, blandning mellan sambo och särbo) så är det lördag alla dagar man ses. Frågor på det?

[insert]annikas möhippa 01[/insert][insert]annikas möhippa 02[/insert]

0