Jag funderar på att springa jättelångt igen. Annika, mitt sällskap på sådana här äventyr de senaste åren, bad mig föreslå något som fick mig att kittla i magen. På skämt sa jag “Jämtlandstriangeln åt andra hållet” och hon blev eld och lågor.

Det finns så himla mycket att springa och förra året började jag med att lista Sveriges vackraste leder – något som ni är högst delaktiga i.

I sommar ska jag springa i Skäckerfjällen och i fjällen runtomkring Storlien; därifrån kommer man enkelt till Blåhammaren till exempel. Jag vill även springa lite med utgångspunkt Storulvån, gärna turer på runt 10-21 km. Jag tänker också springa den vackraste biten av St Olovsleden och gärna mot Pyramiderna i södra Årefjällen. Ja, det blir en del trail – detta är ju bara inom Åre kommun dessutom!

[insert]trail ursvik 2[/insert][insert]suljätten traningsgladje.se[/insert][insert]terrängskor traningsgladje.se[/insert]

0