Så fick jag äntligen till det där passet som stått skrivet i min träningsdagbok så länge: 20 minuter rullande backintervaller. Och med det passet checkar jag även ut från marsutmaningen: att köra 10 backpass. Det har inte blivit rena backpass, ibland har det helt enkelt blivit andra slags pass med väldigt många backar…

Gårdagskvällen kändes slö och jag var trött. Jag passade på att göra något som jag aldrig gör annars: ta en powernap på kvällskvisten. Skälet till varför jag inte gör det är att det är så mysigt med powernaps att jag inte kommer upp, och det blir istället flera timmars halvsnoozande och sedan kan jag inte sova när det väl är kväll på riktigt.

Igår kom jag upp i alla fall. Och efter en halvtimmes dravel hade jag fått på mig träningskläder och lurar i öronen. Det var först när jag kom ut som jag fick fart på riktigt. 20 minuters backintervaller stod på schemat och 20 minuters backintervaller blev det. Pulstopparna nådde upp i runt 95% vilket var lite högre än jag tänkt mig men det spelade ingen roll, det var bara att köra!

Inför, och efter, backpasset spelade jag min nya Youtubefavorit, Jasmine Thompson, sådär högt att det krävs riktigt bra lurar för att göra en alldeles fantastisk röst rättvisa. Rena, klara toner som jag lätt hade kunnat maxa till bara för att det är så mycket power i rösten, trots att det är lugna låtar. Lyssna ska ni få höra (men bara om du har bra lurar):

Take me to church // cover av Jasmine Thompson

Chandelier // cover av Jasmine Thompson

[insert]IMG_0523 åre ånn[/insert][insert] åre copperhill[/insert]

0