Min juicemaskin är i Stockholm men det hindrar inte mig från att sukta efter rivigt hälsosamma juicer här i norr. Därför plockar jag rätt ofta fram min mixerstav (vad gjorde man innan den?) för att mixa lite supergrejer i nypressad juice från affären för att göra mig en grön juice.

Imorse blev det en jättegrön juice med en rejäl bit ingefära och en stor nypa Supergreens för en riktig hälsoboost. Men jag kan också tänka mig en handfull blåbär och kanske lite lingonpulver.

Konsistensen i en juice tycker jag ska vara tunnare än i en smoothie, och mindre matig men det där är i slutändan en gråzon. Ibland kan man ju i sin tur mixa smoothies så tjocka att de passar fint att äta som “smoothie bowl” med sked och nötter eller granola på toppen.

Kommer du att vara i Åre i påsk så är det givna tipset de nya kallpressade juicerna på Café Torget Åre. Det blandas och mixas också juicer på Lounge385 men gissar att det också är en juice hack, precis som min variant ovan.

[insert]green juice 01[/insert][insert]green juice 02[/insert]

0