Kan vi bara prata en stund om hur vackert ljus det är under the golden hour. Hur världen färgas gyllene och hur allting runt omkring en blir varmt. Hur den gråaste av betong blir mjuk och hur den mörkaste skog blir till guld. Hur den kyliga luften blir mild och hur gruset på marken skimrar.

The golden hour. Det kan vara den bästa tiden att vistas utomhus i om jag bara fick välja en endaste timma. Antingen den där mjuka, förvånade timmen på morgonkvisten när solen är på väg upp – eller den tacksamma sista timmen på kvällen när solen är på väg ner.

[insert]indalsälven 01[/insert][insert]indalsälven 05[/insert][insert] indalsälven 04[/insert][insert]indalsälven 06[/insert][insert]indalsälven 02[/insert][insert]indalsälven 03[/insert]

Kläder: tights // Nike. Tröja // The Gap. Skor // Adidas Energy Boost.

Plats: Indalsälven nedanför Englagård, Undersåker.

0