Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En vintersaga

Så kom hon till Åre och det blev vinter. Precis som denna dag i maj. Rufsig i håret från nattens nattens tågresa följde hon med på frukost på Åre bageri. Det var fullt med folk och jag undrade lite smått om hon tagit med sig halva Stockholm också.

Snön vräkte ner och vi satt inne med kaffemugg och juiceglas och jobbade med varsin dator i knät. Det arbetslivet är det absolut bästa! Inte bara för att det är roligt utan för att jag jobbar extra effektivt med saker som händer runt omkring mig.

På lunchen snörade vi på oss skorna och klev ut i en vintersaga. Det snöade lovikavantar och var behagligt skönt i luften. Vi tog en lugn femkilometrare och pratade om livet och jag skrattade sådär hysteriskt så som jag bara gör med Annika. När det känns som om man inte har en gnutta luft kvar i lungorna och nästan måste ställa sig på huk för att få luft igen. En sådan där skrattattack som man måste återhämta sig från. Som bubblar ut i varenda cell.

röhnisch löparjacka sara 05

röhnisch löparjacka sara 03

åre

annika 02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger