Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spring!

Visst vet ni att det finns en ny löpartidning på hyllan sedan en tid tillbaka? Anna skrev om den häromdagen och nu gör jag det – för kolla in detta! (alternativt detta)

Det är på tiden att löpartrenden ynglar av sig i form av fler tidningar. I Spring finns det plats för mer svenskt material och sajten är snabb med nyheter. Det är rapporter från lopp och personligheter.

Just nu får du tre nummer för 99 kr och det tycker jag att du ska haka på; inte för att jag fått betalt för att säga det (för det har jag inte) – men för att jag vill heja fram tidningen till framgång, modiga initiativ ska belönas! Tidningen finns också i appen Readly för den som vill läsa den där istället.

Här tipsar jag om min bästa runda i fjällen och apropå att springa i fjäll så kommer Markus Torgeby (som bor här i skogarna) ut med boken ”Löparens hjärta” inom kort. Om du är i Åre under påsken så kan du ta en sväng hit för releasefest. Lyssna på Träningsglädje TALKS, avsnittet som heter ”Ensamhet” från den 14 juli 2014 för att höra en av Torgebys eminenta krönikor från tidningen Åre idag.

blanktjärnarna vålådalen traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Anna: ja kul och modigt att starta upp, klart det ska hyllas!

  Sara 2015-03-27 11:24:59
  Svara
 • Anna: ja kul och modigt att starta upp, klart det ska hyllas!

  Sara 2015-03-27 11:24:59
  Svara
 • Gillar tidningen jättemycket så precis som du ville jag basunera att den finns! Så att ingen missar! Det är träningsglädje och inspiration. Precis som du, du passar by the way klockrent där 🙂

  Hur som helst. Jag gillar den lilla tidningen i konstrast till bjässarna. Jag hoppas fler upptäcker tidningen så den kan fortsätta förgylla vår vardag!

  Anna (orka mera) 2015-03-27 11:19:43 http://piggelina.se
  Svara
 • Gillar tidningen jättemycket så precis som du ville jag basunera att den finns! Så att ingen missar! Det är träningsglädje och inspiration. Precis som du, du passar by the way klockrent där 🙂

  Hur som helst. Jag gillar den lilla tidningen i konstrast till bjässarna. Jag hoppas fler upptäcker tidningen så den kan fortsätta förgylla vår vardag!

  Anna (orka mera) 2015-03-27 11:19:43 http://piggelina.se
  Svara
 • Ida: ja gör’t! 🙂

  Sara 2015-03-26 23:16:08
  Svara
 • Ida: ja gör’t! 🙂

  Sara 2015-03-26 23:16:08
  Svara
 • Köpte första numret, och gillade. Sedan har jag glömt av lite. Tack för påminnelsen! Ska åka tåg på lördag så då kanske jag får köpa en tidning 🙂

  Träningsblogga - Ida 2015-03-26 21:34:21 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Köpte första numret, och gillade. Sedan har jag glömt av lite. Tack för påminnelsen! Ska åka tåg på lördag så då kanske jag får köpa en tidning 🙂

  Träningsblogga - Ida 2015-03-26 21:34:21 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Mari: yes do!!

  Sara 2015-03-26 19:28:29
  Svara
 • Mari: yes do!!

  Sara 2015-03-26 19:28:29
  Svara
 • Oh, sicket tips. Ska genast kika in detta 🙂

  Mari 2015-03-26 18:50:29 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Oh, sicket tips. Ska genast kika in detta 🙂

  Mari 2015-03-26 18:50:29 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Helena: tusen tack för tips – detta måste jag ju spana in!!!

  Sara 2015-03-26 17:48:01
  Svara
 • Helena: tusen tack för tips – detta måste jag ju spana in!!!

  Sara 2015-03-26 17:48:01
  Svara
 • Apropå att springa, i sommar anordnas för första gången Vildhussloppet, 11 km eller en halvmara, längs efter Indalsälven i Ragunda kommun, med mål i Döda fallet!
  Kanske vore nåt för dig och din sämbo! Fantastisk miljö utlovas! Det är ju mina hemtrakter, tyvärr kan jag inte vara med då jag ska få barn i mitten av maj, men stå på sidan och heja ska jag göra! Sök på Vildhussloppet på Facebook! Just nu kan man vinna teaterbiljetter till Vildhussen som spelas på vridläktaren i Döda fallet sommar, om man anmäler sig innan 15/4!

  Helena 2015-03-26 17:45:43 http://www.helelena.blogg.se
  Svara
 • Apropå att springa, i sommar anordnas för första gången Vildhussloppet, 11 km eller en halvmara, längs efter Indalsälven i Ragunda kommun, med mål i Döda fallet!
  Kanske vore nåt för dig och din sämbo! Fantastisk miljö utlovas! Det är ju mina hemtrakter, tyvärr kan jag inte vara med då jag ska få barn i mitten av maj, men stå på sidan och heja ska jag göra! Sök på Vildhussloppet på Facebook! Just nu kan man vinna teaterbiljetter till Vildhussen som spelas på vridläktaren i Döda fallet sommar, om man anmäler sig innan 15/4!

  Helena 2015-03-26 17:45:43 http://www.helelena.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg