Visst vet ni att det finns en ny löpartidning på hyllan sedan en tid tillbaka? Anna skrev om den häromdagen och nu gör jag det – för kolla in detta! (alternativt detta)

Det är på tiden att löpartrenden ynglar av sig i form av fler tidningar. I Spring finns det plats för mer svenskt material och sajten är snabb med nyheter. Det är rapporter från lopp och personligheter.

Just nu får du tre nummer för 99 kr och det tycker jag att du ska haka på; inte för att jag fått betalt för att säga det (för det har jag inte) – men för att jag vill heja fram tidningen till framgång, modiga initiativ ska belönas! Tidningen finns också i appen Readly för den som vill läsa den där istället.

Här tipsar jag om min bästa runda i fjällen och apropå att springa i fjäll så kommer Markus Torgeby (som bor här i skogarna) ut med boken ”Löparens hjärta” inom kort. Om du är i Åre under påsken så kan du ta en sväng hit för releasefest. Lyssna på Träningsglädje TALKS, avsnittet som heter ”Ensamhet” från den 14 juli 2014 för att höra en av Torgebys eminenta krönikor från tidningen Åre idag.

[insert]blanktjärnarna vålådalen traningsgladje.se[/insert]

0