Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Very berry

Glasburkar med sugrör i plast och riktigt lock är fiffigt. Gjorde en smoothie hemma i morse och tog med mig på min cirka 90 sekunder långa resa till jobbet.

Trots att jag blandade i supergreens så blev det en väldigt rosa smoothie, det kan vara så att jag råkade överdosera hallon en aning. Men det kan också vara den bästa formen av överdos (alternativt jordgubbar).

Jag hade en klase väldigt bruna bananer hemma som jag skivat upp och lagt i påsar – en av dem hamnade också som smoothieingrediens. Frysta bananer är den ultimata smoothieingrediensen för krämighet – men man kan också göra glass på frysta bananer.

Proviva har kommit ut med nya smaker av dryck och jag var hemskt nyfiken på lemonaden som jag fick produktcheckar för att prova. Perfekt en varm sommardag – eller som bas i smoothie.

En matsked chiafrön fick också trilla i för att hålla mig mätt lite längre och blodsockret i schack. Jag anar att just denna smoothie inte är särskilt mättande så ett eller två ägg vid sidan om hade varit bra. Men ruskigt god var den i alla fall. Och med härligt djuprosa färg.

berry smoothie 02 berry smoothie 01

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Erika: haha måste vara så!

  Sara 2015-03-19 18:12:09
  Svara
 • Härlig färg!
  Jag får aldrig till så djupa färger, tror jag snålar med bären! 🙂

  Erika 2015-03-19 17:21:49
  Svara
 • Cecilia: bra vi tänker lika 😀

  Sara 2015-03-19 12:17:00
  Svara
 • Fantastisk färg på din smoothie…..ibland är överdosering positivt

  Cecilia 2015-03-19 11:58:31 http://www.nouw.com/vitapioner
  Svara
 • Marie: älsk på surt! måste prova hallon citron också!

  Alex: vi är väldigt lika. måste prova din smakkombo!!

  Sara 2015-03-19 11:54:59
  Svara
 • Har som Marie provat Provivan, jag äääälskade citron/lime, men så är jag en sån som älskar allt surt så förstår om den är lite väl för många. Hoppas den får finnas kvar, har saknat en riktigt sur ”juice”. Jag tänker mig den i en smoothie med banan, hallon, spenat, rödbeta och lite ingefära…

  Alex 2015-03-19 11:22:30
  Svara
 • Jag har testat ProVivas nya drycker och jag tyckte hallon citron var god men citron lime lite sur i min smak 🙂 Men när jag blandade den med Hallonsaft blev det supergott. Jag skulle tro att att de båda är goda som smootiebas! 🙂

  Marie 2015-03-19 09:57:54
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger