Glasburkar med sugrör i plast och riktigt lock är fiffigt. Gjorde en smoothie hemma i morse och tog med mig på min cirka 90 sekunder långa resa till jobbet.

Trots att jag blandade i supergreens så blev det en väldigt rosa smoothie, det kan vara så att jag råkade överdosera hallon en aning. Men det kan också vara den bästa formen av överdos (alternativt jordgubbar).

Jag hade en klase väldigt bruna bananer hemma som jag skivat upp och lagt i påsar – en av dem hamnade också som smoothieingrediens. Frysta bananer är den ultimata smoothieingrediensen för krämighet – men man kan också göra glass på frysta bananer.

Proviva har kommit ut med nya smaker av dryck och jag var hemskt nyfiken på lemonaden som jag fick produktcheckar för att prova. Perfekt en varm sommardag – eller som bas i smoothie.

En matsked chiafrön fick också trilla i för att hålla mig mätt lite längre och blodsockret i schack. Jag anar att just denna smoothie inte är särskilt mättande så ett eller två ägg vid sidan om hade varit bra. Men ruskigt god var den i alla fall. Och med härligt djuprosa färg.

[insert]berry smoothie 02[/insert][insert] berry smoothie 01[/insert]

0