Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det ska vara kul att vara jag

Det ska vara kul att vara jag men idag är det inte överroligt direkt. Jag har precis varit hos tandläkaren; bokat sedan länge. Sedan länge har jag också vetat att de skulle skära upp tandköttet, typ.

Well, nu är det gjort och jag överlevde och det tog bara ungefär en kvart men snart släpper bedövningen och då är det oklart hur kul det blir. Jag ska hoppa på ett tåg norröver och har fått med mig någon form av tussar att trycka hårt med om det blir blodbad.

Det jag har gjort är en biopsi. Det har jag gjort förut på huden och det var rätt så odramatiskt eftersom det går lätt att plåstra om och går fint att sy och sådär. Men nu är det alltså en biopsi i tandköttet och det känns som en stökigare historia.

Det är svårt att plåstra om tandköttet – och det går inte att sy. Och allt man dricker och äter passerar ju genom gommen där jag nu har som ett hål. En jättekrater känns det som. Det ska läkas ihop på typ en månad eller sådär.

På min tandläkares inrådan dricker jag nu en frappucino med sugrör. Även om det inte är kul att vara jag just idag så kan jag ju ändå göra det bästa – läs roligaste – av situationen.

sararonne

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hujedamej. Det där lät mindre trevligt. Men också skönt att ha det gjort. Hoppas du klarade dig från värsta blodbadet.

  Madelaine 2015-03-19 13:52:02 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • En månad! Oj… Bra inställning att det ska vara kul att vara sig själv, men ibland är det ju helt enkelt synd om en. Har själv gjort biopsier i hjärtat och det gick lätt som en plätt faktiskt. Men nu hotar doktorn med biopsier av lymfkörtlar i bröstkorgen tagna via matstrupen! Det låter inte som om jag kommer att tycka att det är kul att vara jag den dagen… Men jag ska tänka på dig då – för det lär inte ta en månad att läka.

  Jag antar att biopsin ska visa något. Jag hoppas att svaret du får är det du vill ha.

  anneliten 2015-03-19 09:00:06 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Fyy, låter obehagligt. Krya kryakram

  Lisa 2015-03-18 15:44:31
  Svara
 • Åh, usch. Håller tummen för att det inte blir alldeles för hemskt när bedövningen släpper!

  Elna - formcykel.se 2015-03-18 15:07:19 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Åh, føler med deg! Jeg opererte ut ei tann for snart en uke siden hvor de skar i kjevebenet og sydde med tre sting, så vet hvordan det er å ha smerter i munnen…! For meg fungerte det å ha små, små isbiter i munnen om det begynte å blø, det stoppet det. Det samme med å drikke noe iskaldt. Varm drikke gjorde det bare værre. Anbefaler også å skylle munnen med rent vann etter hver gang du har spist.

  God bedring!

  L 2015-03-18 12:27:44
  Svara
 • Yikes låter inget vidare 🙁 Kram!

  Tina 2015-03-18 10:55:18 http://www.butterflytina.com/
  Svara
 • Usch låter verkligen sådär! Krya på dig! Du får satsa på massa nya goda smoothies som du kan sipra på!

  Erika 2015-03-18 10:18:32
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger