Det ska vara kul att vara jag men idag är det inte överroligt direkt. Jag har precis varit hos tandläkaren; bokat sedan länge. Sedan länge har jag också vetat att de skulle skära upp tandköttet, typ.

Well, nu är det gjort och jag överlevde och det tog bara ungefär en kvart men snart släpper bedövningen och då är det oklart hur kul det blir. Jag ska hoppa på ett tåg norröver och har fått med mig någon form av tussar att trycka hårt med om det blir blodbad.

Det jag har gjort är en biopsi. Det har jag gjort förut på huden och det var rätt så odramatiskt eftersom det går lätt att plåstra om och går fint att sy och sådär. Men nu är det alltså en biopsi i tandköttet och det känns som en stökigare historia.

Det är svårt att plåstra om tandköttet – och det går inte att sy. Och allt man dricker och äter passerar ju genom gommen där jag nu har som ett hål. En jättekrater känns det som. Det ska läkas ihop på typ en månad eller sådär.

På min tandläkares inrådan dricker jag nu en frappucino med sugrör. Även om det inte är kul att vara jag just idag så kan jag ju ändå göra det bästa – läs roligaste – av situationen.

[insert]sararonne[/insert]

0