Tack för solen Stockholm, det var trevligt. Så ljust och skönt att glajjor och vårjacka hade suttit fint. Innan det blev mörkt hann jag med en promenad längs vattnet och fick mig både en solnedgång och betong till livs. Stockholmskärlek!

Imorgon åker jag till Åre igen, tillsammans med en hop vänner. Jag kan knappt förstå att det är torsdag. Hur hände det?

I Åre vankas det också solsken och kallgrader efter ett gäng dagar med slask. Och så ska det bli världscupfest. Skicrossparet Anna och Victor leder båda världscupen och jag hoppas på dubbelt upp för dem båda.

Dessutom öppnar Storulvåns fjällstation till helgen; och snart även Blåhamammarens och Sylarnas fjällstation. Det har fått mig att börja tänka på att det här med turskidor kanske man ska kolla upp… min skidsamling börjar växa sig stor och jag kan tycka att det börjar tänjas lite på gränserna vad jag har tid att ta mig för och utrymme att förvara allting. Plus att jag inte har särskilt mycket till tursällskap eller ens kan något om tur. Men jag tänker att det är väl bara att åka eller? Ni som går tur, berätta!

[insert]
sara stockholm_03[/insert][insert]sara stockholm_02[/insert]

0