Dagarna avlöser varandra och supersolen är ständig följeslagare. Vilken sportlovsvecka! Jag och Hazel åkte upp mot Ullådalen på eftermiddagen för att jaga ifatt de sista solstrålarna och ta oss an spåren när alla andra åkt hem. Jag visar henne så mycket jag kan och hon passar bra som fjällhund.

Idag övade vi på att springa tillsammans. Vi höll till i skoterspåret vid sidan av de dragna längdspåren och såg solen gå ner bakom fjälltopparna samtidigt som månen stod högt på himlen.

Ullådalen är en riktig pärla och en lekplats året om. Här finns fina spår om vintrarna, härliga backar att köra intervaller i om höstarna, stigar att springa under barmarksperioden, Ullån med sina små vattenfall att bada i om somrarna och solgropar att gräva ner sig i när våren visar sin mildaste sida.

[insert]lillåstugan spår[/insert][insert]åresjön[/insert][insert]ullådalen[/insert][insert]jaktcocker[/insert][insert]ullådalen skidspår[/insert]

0