Så blev det februari, den stora sportlovsmånaden. Eftersom jag inte har barn i skolåldern, eller någon annan ålder heller för den delen, så kan jag göra lite som jag vill med sportlovet. Därför har jag bestämt mig för att göra sportlov i Åre av hela februari. I alla fall med betoning på sport, och kanske lite mindre på själva ordet lov, eftersom jag jobbar. Men: jag kommer att vara i Åre under nästan hela februari och jag har en del grejer på min lista. Många av punkterna har jag hämtat från min stora vinterlista och eftersom vintern går så snabbt så bör jag raska på med äventyrandet.

Jag är riktigt nöjd med allt jag gjort i januari. Bland all vanlig träning (nästan 25 pass blev det) har jag dessutom vintercyklat, gått med snöskor till våffelstugan i snöstorm, upplevelsetränat i längdspåren i Storlien, gått upp till Vita Renen i mörker och sedan med snöskor på fjället igen i dagsljus. Dessutom har jag åkt en del slalom. Ungefär såhär vill jag att hela mitt februari ska vara!

I februari öppnas det upp för än fler möjligheter till fjälliv. och sportlov i Åre. Fler skidbackar och liftar i Åre öppnar och jag ser fram emot många åk i min favoritbacke i Stendalen. Dessutom öppnar alla fjällstationer och jag kommer att hänga på låset.

Det här vill jag göra i Åre på mitt sportliv:

> Gå på tur och med snöskor med Storulvån som utgångspunkt.

> Gå på tur med Storliens Fjällstation som utgångspunkt

> Åka längd eller gå på tur i Trillevallen

> Åka alpint ner mot Huså

> Bada badtunna utomhus under stjärnhimlen

> Gå med snöskor runt Nulltjärn

> Åka längd från Vålågården mot Vallbo

> Åka längd vid Kolåsens fjällstation

> Bli bättre på offpist

> Njuta utomhus av sol på näsan och längre kvällar

Berätta: vad tänker du göra av ditt februari?

[insert]marmot sara[/insert]

0