Solen strålar och jag vaknade i perfekt tid strax före kl 8. Jag gillar att gå upp en bit före 8 på helgen för att känna att jag har en superlång morgon att njuta av utan stress; kanske en löptur i morgonlugnet, en långfrukost och samtidigt tid att bara göra ingenting.

Just den här morgonen tog vi en tur i Ullådalen. Det är perfekt skare för att gå promenader mellan träden, även utan snöskor, och solen värmde näsan redan då. När vi kom hem fixade jag frukost på en spik; jag hittade en stor påse kaffebönor från Italien i skåpet och lyckades få till äggen sådär perfekt lagom kokta. Bästa tricket för att veta om avokado är perfekta är att pilla bort den där knoppen på skalet; om det ser fint och grönt ut så är de alldeles lagom mogna. Är det gult och tråkigt är de generellt sett rätt dåliga och lite svarta i köttet.

Resten av dagen fortsätter med utflykt. Jag hoppas att ni också får njuta av solsken och lyxlördag! Om du vill ha en pod att lyssna på ska du leta upp Better Bloggers och podden Bloggbusiness; jag finns med i senaste avsnittet och pratar om hur man kan göra affärer på bloggen.

Jag har varit med och gästat fler poddar på ungefär samma ämne och det fascinerar mig lite att jag blir tillfrågad att diskutera just det och inte äventyr eller ämnen jag faktiskt bloggar om. För mig är det så otroligt självklart att vara “business smart” att det känns som en hygienfaktor, men jag får ständiga aha-upplevelser att så inte är fallet – inte heller i andra yrkessammanhang.

[insert]träningsglädje sara frukost 03[/insert][insert]träningsglädje sara frukost 02[/insert][insert]träningsglädje sara frukost 05[/insert][insert] träningsglädje sara frukost 04[/insert][insert]träningsglädje sara frukost 01[/insert]

0