Vem tycker du är bäst på Instagram? Jag brukar både följa och avfölja i snabb takt, men är alltid nyfiken på nya konton.

Vad jag väljer att följa beror lite på humör. Ett tag var jag helt inne på inredning och följde massa sådana konton, och en annan gång blev jag insnöad på massa amerikanska inspo- och modekonton. Men nu har jag avföljt de flesta – jag har bytt humör. Nu vill jag nog helst se utflykter och äventyr; traillöpning på barmark eller skidåkning på snö. Glada och inspirerande upptåg som jag också kan inspireras av.

Berätta, vad följer du helst på Instagram? Vad gillar du och vad gillar du inte? Håller du fast vid dina konton eller följer du och avföljer lite allteftersom? Och – selfies: hiss eller diss? Vad heter du på insta och vilka bilder väljer du att lägga upp?

[insert]instalove[/insert] 8 bilder från min feed de senaste två veckorna

0