Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Åren som går

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv. Klyshigt måhända, men det ligger något i det. Är det förresten inte konstigt hur mycket snabbare tiden går ju äldre man blir?

Alldeles snart firar jag ett år i Åre. Ett år! Ja det är ju så att man knappt förstår det. Jag fyller i en sådan här femårsdagbok just nu och roligast kommer det nog att bli när jag är inne på år 2, 3, 4 eller just 5 – för då kommer jag att kolla tillbaka på exakt samma dag fast förra året och minnas varför jag skrev just vad jag skrev där och då.

Dagbok till trots så är ju den här bloggen bra. Jag kan gå tillbaka till 2006 och se vad jag gjorde just där och då. Ungefär detta gjorde jag:

Februari 2014: jag och Annika var i Abisko och hade överdådigt bra dagar och när det kom hem kändes det som vår och vi sprang en bit på Sörmlandsleden.

Februari 2013: jag var på turné i Sverige och anordnade diskussioner om framtiden tillsammans med Kairos Future. Jag var bland annat utanför Kävlinge och i Bollnäs. Och så älskade jag Halmstad och funderade på det här med att vara lycklig.

Februari 2012: jag var med i en artikel om bloggtips i dåvarande Fitness Magazine och så åkte jag Tjejvasan och det gick faktiskt riktigt bra. Jag var i fjällen nästan hela vintern och fascinerades av kontrasterna mellan Funäsfjällen och Åre.

Februari 2011: jag tränade på massor av olika ställen, inomhus: running club på löpband, fyra timmars spinningpass, slowemotion på yogastudio, ginastica natural på gym

Februari 2010: jag hade dille på känslan av att verkligen leva redan då och skrev detta en dag, och sedan det här.

Halmstad 3 sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Kul upplägg! Kanske också kopierar någon gång. 🙂

  Fin design – bättre läsvänlighet nu!

  Liselotte 2015-02-20 15:07:22 http://liselotte.livskick.nu
  Svara
 • Jag har en app för tillbakablickar, Timehop. Den samlar allt ifrån bilder jag tagit till tweets och blogginlägg. Väldigt roligt att göra ett hopp tillbaka i tiden ibland!

  Anna Jansson 2015-02-19 21:55:48 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Har skrivit dagbok sedan jag var 8 år gammal!!! Från och till visserligen, men den där första är ju underbar att läsa idag. Faschinerande är också att kunna minnas tillbaka, komma ihåg så mkt mer än de små rader som faktiskt är nedskrivna

  Och du….just nu är jag på år 5 🙂

  Tina 2015-02-19 19:35:24
  Svara
 • Erika: ja, gör ett sådant inlägg du med – kul ju!

  Jeanna: håller faktiskt med! fast man är alltid snyggare än vad man själv tyckte på gamla bilder…

  Emilia: applåder!! 😀

  Sara 2015-02-19 17:29:58
  Svara
 • Heja 1: din nya design!

  Heja 2: för liv!

  Heja 3: att vi får vara med 🙂

  Emilia 2015-02-19 17:24:56 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Femårsdagbok, vilken himla bra grej! Älskar att titta bakåt – och framåt 🙂 Det blir liksom bara bättre och roligare hela tiden tycker jag.

  Jeanna 2015-02-19 15:14:12 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Jag gillar verkligen att kunna se tillbaka genom min egen blogg (eller ja, bloggar för de finns ju fler inaktiva som jag skrivit i tidigare), det är så kul att se hur livet förändras och hur man själv tänker annorlunda. Nu blev jag sugen på att göra ett liknande inlägg också 😉

  Och vilken fantastisk fin bild här. Vilket ljus!!

  Erika 2015-02-19 13:36:51 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Camilla: håller med! .)

  Sara 2015-02-19 13:02:15
  Svara
 • Det ligger VERKLIGEN nåt i det där med att fylla dagarna med liv tycker jag… Och när man bloggar eller skriver dagbok ser man ju verkligen om man gjort det… eller inte… Ännu en av alla bra saker med att blogga/skriva… 🙂

  Camilla- AktivaDagar 2015-02-19 12:25:52 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Det ligger VERKLIGEN nåt i det där med att fylla dagarna med liv tycker jag… Och när man bloggar eller skriver dagbok ser man ju verkligen om man gjort det… eller inte… Ännu en av alla bra saker med att blogga/skriva… 🙂

  Camilla- AktivaDagar 2015-02-19 12:25:52 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Anna: ja gör det, vore skoj att läsa!

  Pilla: aldrig tänkt på det så, men intressant tanke! måste nog vända på den några varv, men jag är med på vad du menar!

  Sara 2015-02-19 12:09:30
  Svara
 • Anna: ja gör det, vore skoj att läsa!

  Pilla: aldrig tänkt på det så, men intressant tanke! måste nog vända på den några varv, men jag är med på vad du menar!

  Sara 2015-02-19 12:09:30
  Svara
 • Har tänkt på en grej med att tiden känns som den går snabbare när man är äldre; många grejer har man ju upplevt innan och då känns det som det flyger förbi. T.ex när man är ute och ser nya saker känns det som tiden går långsammare för det är så mycket nytt. Bara en tanke!

  pilla 2015-02-19 11:01:43 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Har tänkt på en grej med att tiden känns som den går snabbare när man är äldre; många grejer har man ju upplevt innan och då känns det som det flyger förbi. T.ex när man är ute och ser nya saker känns det som tiden går långsammare för det är så mycket nytt. Bara en tanke!

  pilla 2015-02-19 11:01:43 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Kul tillbakablick. Bloggen är grym för sånt. Jag ska nog härma dig en vacker dag 🙂

  Anna (orka mera) 2015-02-19 10:47:58 http://piggelina.se
  Svara
 • Kul tillbakablick. Bloggen är grym för sånt. Jag ska nog härma dig en vacker dag 🙂

  Anna (orka mera) 2015-02-19 10:47:58 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger