1. Jag har ny bloggdesign. Läser du via rss: hoppa direkt in på bloggen och kolla. Bakom min design står i vanlig ordning denna kreativa talang.

2. Jag har en ny fysio. Oklart vilken i ordningen men denna gång känns det lite mer lovande än vanligt. För risk att jinxa det hela så säger jag inget mer.

3. Jag lyssnade på det senaste avsnittet av Helt organiskt (”vad är hälsosamt 2015”) med Jeanna och Vevve och gillade mycket. Lyssningstips!

4. VM i Falun börjar idag och när det är slut är det 1 mars och det betyder att det är vår! Här i norr betyder det att det är vårvinter och den femte årstiden och det är snudd på magiskt. I Åre arrangeras det Tough Viking, Årefjällslopp och världscuptävlingar med VM-medaljörer bland annat.

5. Island i juni, kanske kan det vara något. Några dagar på en hästrygg med goa vänner och några dagar i bil för att upptäcka och utforska ännu mer. Ja, det kan nog vara något det.

6. Halmstad. Det var alldeles för länge sedan jag var där. Men Halmstad är alltid bra.

7. Åsa Söderberg, som för några år sedan gav ut en av de första paleokokböckerna på marknaden, har precis gett ut en ny kokbok som heter Hälsokoden. Den är superfin och jag ska snart sätta tänderna i den!

8. Vanliga hederliga kärleksmums.

9. Hazel. Ni ska få träffa henne snart!

10. SS15. Det står för spring/summer 2015 och jag syftar på vår- och sommarkollektionerna från olika klädmärken. Ni har börjat se en hel del på olika bloggar och mer kommer. Även på denna blogg. Jag älskar nya träningskläder!

11. Ljuset. Märker ni hur mycket ljusare det är om kvällarna nu? Nyss var det mörkt kl 15. Igår när jag var ute och åkte skidor var det ljust till sent. Min allra största känsla från våren förra året är när ljuset aldrig tog slut.

12. Nästa vecka släpps schemat och platserna till Workout Åre och vet du inte redan det så kan du gå in här och kolla smällkaramellerna: det blir tre event i år!

13. Det blir ett mtb-lopp i Åre i juli också: Åreturen. Jag är pepp även om jag inte cyklar mtb. Det är alltid kul när det händer grejer!

14. Min Åreguide som jag gjorde för decembernumret av Women’s Health finns nu online. Här är bästa tipsen till Åre.

15. Ni som ska till Åre vecka 9; kolla upp denna igloomeditation på fjället!

[insert]IMG_7103 sara marmot åre[/insert]

0