Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Crêperiet i Åre

Efter en lång firarhelg med många kvällar ute på byn här i Åre konstaterar jag att vi varit på 5 olika ställen men betalat pengar till samma företag: Capo, Åregården, Ölbaren, Åre Crêperie och Vinbaren ägs och drivs alla av STP restauranger som inför den här vintern gick in och tog över en stor del av restaurangutbudet i Åre. Man driver några fler ställen också; t.ex. Broken och Timmerstugan men här brukar jag inte hänga så ofta…

Senast ut i raden av nyöppningar var Åre Crêperie & Logi som öppnades förra veckan i ett samarbete med Visbyditon som är relativt känt. Logidelen här i Åre står Åregården för och mellan olika varianter på galettes och crêpes kan man också beställa sig en minisvit på hotellet tvärs över gatan.

Crêperiet är ett kul ställe som jag kan tänka mig att gå till lite som när jag gick till Åre Delikatess, på udda tider men inte riktigt för en härlig middag på tu man hand. Som långlunch funkade det däremot utmärkt. Jag blev tvärmätt på min galette med skagenröra och sikrom. Hade det varit utanför arbetstid hade jag druckit en torr fransk cider till.

creperiet åre 01

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk