Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sportlov i Åre

Så blev det februari, den stora sportlovsmånaden. Eftersom jag inte har barn i skolåldern, eller någon annan ålder heller för den delen, så kan jag göra lite som jag vill med sportlovet. Därför har jag bestämt mig för att göra sportlov i Åre av hela februari. I alla fall med betoning på sport, och kanske lite mindre på själva ordet lov, eftersom jag jobbar. Men: jag kommer att vara i Åre under nästan hela februari och jag har en del grejer på min lista. Många av punkterna har jag hämtat från min stora vinterlista och eftersom vintern går så snabbt så bör jag raska på med äventyrandet.

Jag är riktigt nöjd med allt jag gjort i januari. Bland all vanlig träning (nästan 25 pass blev det) har jag dessutom vintercyklat, gått med snöskor till våffelstugan i snöstorm, upplevelsetränat i längdspåren i Storlien, gått upp till Vita Renen i mörker och sedan med snöskor på fjället igen i dagsljus. Dessutom har jag åkt en del slalom. Ungefär såhär vill jag att hela mitt februari ska vara!

I februari öppnas det upp för än fler möjligheter till fjälliv. och sportlov i Åre. Fler skidbackar och liftar i Åre öppnar och jag ser fram emot många åk i min favoritbacke i Stendalen. Dessutom öppnar alla fjällstationer och jag kommer att hänga på låset.

Det här vill jag göra i Åre på mitt sportliv:

> Gå på tur och med snöskor med Storulvån som utgångspunkt.

> Gå på tur med Storliens Fjällstation som utgångspunkt

> Åka längd eller gå på tur i Trillevallen

> Åka alpint ner mot Huså

> Bada badtunna utomhus under stjärnhimlen

> Gå med snöskor runt Nulltjärn

> Åka längd från Vålågården mot Vallbo

> Åka längd vid Kolåsens fjällstation

> Bli bättre på offpist

> Njuta utomhus av sol på näsan och längre kvällar

Berätta: vad tänker du göra av ditt februari?

marmot sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk