Passa på att göra en chiapudding innan du går och lägger dig ikväll. Om du har chiafrön hemma alltså. Det finns ett gäng recept där ute men här är det bästa receptet på chiapudding jag vet. Samma recept funkar oavsett mjölk, det funkar med både havremjölk och kokosmjölk och annan mjölk. Här har jag förresten gjort chiapudding med choklad.

Om ni klickat på länkarna så inser ni nog snart att jag tycker att smaksättning och topping är viktigt för en riktigt god chiapudding. Häromdagen gjorde jag fruktsallad på min chiapudding; kiwi, banan och blodapelsin. Och så strösslade jag över hasselnötter och toppade med honung.

Har du inga chiafrön hemma så tycker jag att du ska göra overnight oats.

[insert]chiapudding[/insert][insert]tulpaner IMG_7416 copy[/insert][insert]chiapudding[/insert][insert]tulpaner IMG_7443[/insert][insert]chiapudding[/insert]

0