Många av er önskade ett samtal med Annika till jubileumsavsnittet av min pod om hälsa – Träningsglädje TALKS. Jag mutade Annika med semlor och hon köpte macarons och så firade vi. Inspirerad från Vogue körde hon ”73 questions” med mig – i podformat.

Hon höll först på att backa i dörren eftersom jag avslöjade att det kanske inte var det 50:e avsnittet trots allt, jag har schabblat lite med nummersättningen tidigare i historiken. Men skit samma, vi firade och nu ligger det 50:e avsnittet ute på iTunes och i din podcastapp. Tagga #träningsglädjetalks när du lyssnar!

Träningsglädje TALKS är sponsrat av SkiStar Åre. Jag är pepp på fortsatt vinter uppe i Åre; det är världscup i skicross (heja Anna Holmlund och Sandra!) och sedan världscup i alpint igen. Först ut är däremot Åre gastronomy week.

[insert]IMG_6852 sara träningsglädje talks[/insert][insert]IMG_6843 sara träningsglädje talks[/insert][insert] IMG_6850 sara träningsglädje talks[/insert]

0