Min mamma och mormor är och hälsar på här i Åre. Pappa kunde inte heller hålla sig så han satte sig på ett tåg och var här några timmar senare, mycket väl medveten om att det annalkande snöovädret kanske gör hemresan besvärlig igen.

Igår kväll firade vi fredagskväll med halstrad röding från en sjö inte långt härifrån och så krämig potatisstomp på mandelpotatis. Till det två sorters snustorra Riesling. Inte för att fira fylleslag utan mest för att hela familjen gillar att prova vin men ingen av oss är särskilt förtjust i Riesling, så därför tänkte vi omvända oss. Det passade perfekt till röding och den bubblande bourgognen som vi skålade i innan maten gjorde sig särskilt väl som härlig fördrink efter en en arbetsvecka och dessutom för att fira slutet av typ årets längsta månad.

Idag åkte vi slalom. Jag, mormor som är mer eller mindre 75 år och så mamma och pappa som inte innehar någon särskilt märkvärdig ålder och som jag därför inte tänker skryta över. Men det gör jag gärna över min mormor. Hon påminner mig om slutscenerna i skidfilmen All I can (Sherpas cinema). Vi övade skärande svängar och på att ta bort rotationen i överkroppen, till skillnad från puderpumpandet i filmen. Ändock.

[insert]manchester skidbacke IMG_7531[/insert]
[insert]sara träningsglädje skidåkning[/insert]
[insert]manchester skidbacke IMG_7534[/insert]

0