Efter några veckor utan lust att laga särskilt mycket mat så är jag tillbaks i köket igen. Igår kväll svängde jag ihop dessa fantastiskt goda glutenfria pannkakor. Sedan fyllde jag dem med spenat, räkor och ost och rullade ihop och skjutsade in i ugnen. Voilá – crêpes!

Det kan finnas en risk för att det blir pannkakor hela veckan nu, dels för att de jag gjorde var så sjukt goda och enkla men också för att det finns en mängd recept att testa nya pannkaksformer med. Men, jag ska också göra spicy spring rolls med jordnötssås och – såklart – hamburgare. Denna gång ska jag få till både taleggio och tryffelmajo som tillbehör.

Nu blev jag hungrig! Vad står på din mat-för-veckan-lista?

[insert]IMG_3132 friendly food pannkakor utan gluten header[/insert] Chokladfyllda crêpes med hallon, igår fyllde jag dem med räkor.

0