Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lördagsslalom

Min mamma och mormor är och hälsar på här i Åre. Pappa kunde inte heller hålla sig så han satte sig på ett tåg och var här några timmar senare, mycket väl medveten om att det annalkande snöovädret kanske gör hemresan besvärlig igen.

Igår kväll firade vi fredagskväll med halstrad röding från en sjö inte långt härifrån och så krämig potatisstomp på mandelpotatis. Till det två sorters snustorra Riesling. Inte för att fira fylleslag utan mest för att hela familjen gillar att prova vin men ingen av oss är särskilt förtjust i Riesling, så därför tänkte vi omvända oss. Det passade perfekt till röding och den bubblande bourgognen som vi skålade i innan maten gjorde sig särskilt väl som härlig fördrink efter en en arbetsvecka och dessutom för att fira slutet av typ årets längsta månad.

Idag åkte vi slalom. Jag, mormor som är mer eller mindre 75 år och så mamma och pappa som inte innehar någon särskilt märkvärdig ålder och som jag därför inte tänker skryta över. Men det gör jag gärna över min mormor. Hon påminner mig om slutscenerna i skidfilmen All I can (Sherpas cinema). Vi övade skärande svängar och på att ta bort rotationen i överkroppen, till skillnad från puderpumpandet i filmen. Ändock.

manchester skidbacke IMG_7531
sara träningsglädje skidåkning
manchester skidbacke IMG_7534

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger