Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Outside the box

Så snart jag kom hem till fjälls igen bytte jag om till cykelkläder. Det var runt -10 grader men det kändes inte så farligt kallt så jag drog på mig mina Craft bike stormtights och underställströja från Smartwool, lager 2 från Craft och så lager 3 från Marmot. Eftersom jag tänkte mig en kortare runda på 45 minuter så skippade jag skoöverdrag, mina vanliga vintercykelskor funkade fint.

En av mina målsättningar inför 2015 är att leva lite mer utanför lådan. Typ som igår kväll: nyss hemkommen och det var mörkt och lite kallt. Det hade varit så himla enkelt att bara stanna i soffan. Men jag ryckte upp mig och cyklade en sväng på crossen. Ljudet när dubben greppar tag om isen på vägbanan är faktiskt rätt ljuv musik i mina öron och det var en skön vinterkväll där ute. Dessutom helt söndagslugnt. Livet utanför lådan bjuder på rätt sköna upplevelser.

Precis som man kan cykla en sen söndagskväll kan man också ta ett löppass i regnet trots att man av slentrian först skjuter bort tanken. Man kan göra tvärtom och gå på den där klassen man aldrig vågat boka sig på eller göra något nytt helt själv trots att man av gammal vana kanske gör det mesta tillsammans med andra. Det är livet utanför lådan som lämnar minnen utöver det vanliga.

IMG_7048 marmot sara IMG_7005 bmc cyclocross

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg