Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Från köket

Efter några veckor utan lust att laga särskilt mycket mat så är jag tillbaks i köket igen. Igår kväll svängde jag ihop dessa fantastiskt goda glutenfria pannkakor. Sedan fyllde jag dem med spenat, räkor och ost och rullade ihop och skjutsade in i ugnen. Voilá – crêpes!

Det kan finnas en risk för att det blir pannkakor hela veckan nu, dels för att de jag gjorde var så sjukt goda och enkla men också för att det finns en mängd recept att testa nya pannkaksformer med. Men, jag ska också göra spicy spring rolls med jordnötssås och – såklart – hamburgare. Denna gång ska jag få till både taleggio och tryffelmajo som tillbehör.

Nu blev jag hungrig! Vad står på din mat-för-veckan-lista?

IMG_3132 friendly food pannkakor utan gluten header Chokladfyllda crêpes med hallon, igår fyllde jag dem med räkor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Hälsa

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Mode
    Petra Tungården
    Home
    Andrea Brodin
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Hälsa
    Träningsglädje
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Man
    Kevin Triguero
    Man
    Marcus Schuterman
    Man
    Niklas Berglind
    Lifestyle
    Dasha Girine
    Lifestyle
    Sanne Alexandra
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Hälsa
    Ida Warg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Chrystelle Eriksberger
    Man
    Viktor Frisk
    Hälsa
    Fannie Redman
    Home
    Sanna Fischer
    Man
    Johan Hurtig