Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Salomon Equipe RC Skin

Igår förmiddags åkte jag mot Björnen för att åka längd med journalisterna som är här uppe. Det var första gången jag satte en Salomon skin tec på mina fötter och det var spännande att testa. Det hade snöat hela söndagen men spåren i Björnen var nydragna och fina. Snön låg tung på granarna och det var massa oooh och aaaah över alltihop. Vilken måndag!

Både Atomic och Salomon lanserar den nya generationens vallningsfria längdskidor och jag åkte på en Salomon Equipe RC Skin. Det är en vallningsfri längdskida så man kan helt skita i hur kallt eller varmt det är ute och inte behöva tänka en sekund på vilken valla man ska ha. På med kläder och pjäxor och ta raka vägen till spåret.

Salomon Equipe RC Skin har som stighudar under spannet, vilket ger bra fäste typ jämt – och särskilt bra när det är klisterföre (klart jobbigaste föret om du frågar mig – mest för att klister är så klistrigt).

De nya vallningsfria skidorna betyder att du inte behöver åka med det där oljudet som fiskbensmönstrade längdskidor har, som tidigare varit alternativet om du velat köra vallningsfritt.

crosscountryfit Jag, Marie Kjellnäs från Women’s Health och Frida Lindström som driver UCSP och som är en ambassadör och tränare för crosscountry fit crosscountryfit Marie och Frida fastnade på bild igen – bakom och framför mig var också ett annat gäng journalister

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk